Draaikiepraam

Wanneer u een kozijn heeft gekozen moet deze nog wel worden voorzien van ramen. Wij van Kozijnenramen.nl kunnen u daarbij helpen, zo kunt u onder andere kiezen uit een draaikiepraam wat vele voordelen met zich meebrengt.

Voordelen draaikiepraam

Het grootste voordeel van een draaikiepraam is dat deze op meerdere manieren te openen is. De klassieke draaitechniek is uiteraard mogelijk, maar ook het raam naar binnen open is mogelijk. De laatste genoemde kiepoptie is extreem zinvol aangezien frisse lucht zelfs met regenbuien te realiseren is.

Kenmerken draaikiepraam

  • Meerdere manieren te openen
  • Inbraakpreventieve werking
  • Veel frisse lucht
  • Het raam kan altijd open blijven
  • Bijna overal te plaatsen
  • Hogere in aanschafprijs

In uw bestaande raamvenster mogelijk?

Het is veel situaties mogelijk om draaikiepramen in uw huidige raamvenster te plaatsen. De specialisten zullen aan de hand van afmetingen en foto’s van uw venster al een heleboel kunnen afleiden. Ook voor plaatsing van draaikiepramen in bestaande kozijnen kunt u contact opnemen met met een van onze medewerkers of direct een offerte aanvragen met uw opmerking vermeldt.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over draaikiepramen? Of heeft u nog vragen die niet beantwoord zijn? Wij van Kozijnenramen.nl willen u graag helpen en bieden u daarom een gratis offerte aan. Doormiddel van het offerteformulier zijn wij instaat u nog beter van dienst te zijn en kunnen zodoende een beter aanbod voor u realiseren.

Draaikiepramen laten plaatsen? Gratis Offertes Vergelijken