• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Steel look kozijnen

Stalen kozijnen geven een stoere aanblik aan je woning. En door de grote oppervlakten van glas creëer je ook veel openheid. Steellook kozijnen geven jouw woning diezelfde uitstraling, maar zijn beter voor je portemonnee. Hoewel stalen kozijnen zichzelf op den duur terugverdienen, kan simpelweg niet iedereen zich deze investering veroorloven.

Wat zijn steel look kozijnen?

Steel look kozijnen hebben een slanke vormgeving; dit is namelijk ook bij echte stalen kozijnen het geval. Kozijnen met een steellook bestaan uit aluminium, maar hebben een speciale coating. Door deze coating krijgt het aluminium de aanblik van staal.

Geniet van kozijnen met de uitstraling van staal

Waarom steel look kozijnen?

De prijs is niet het enige voordeel van steel look kozijnen ten opzichte van kozijnen van staal. Steel look kozijnen zijn gemaakt van aluminium, wat een uitstekend materiaal is voor kozijnen. Aluminium is onderhoudsvrij, gaat lang mee en heeft een uitstekende isolatie.

Wat kosten steel look kozijnen?

Stalen kozijnen hebben een flink prijskaartje in vergelijking met andere kozijnen. Wil je de uitstraling van staal tegen een lagere prijs, dan zijn steel look kozijnen een goed idee. In het onderstaande overzicht zie je het verschil in richtprijzen van staal en de imitatie van stalen kozijnen.

Afmeting in cm

(h x b)

Steel look* Staal*
30 x 30 € 240,- € 280,-
60 x 60 € 300,- € 375,-
100 x 100 € 750,- € 1.000,-
120 x 80 € 700,- € 950,-

* Vanaf-prijzen inclusief montage, HR++ glas en btw.

Vind de beste deal

  • Vergelijk tot wel 5 gratis offertes
  • Kom in contact met regionale specialisten
  • Bepaal zelf met welk bedrijf je in zee gaat
  • Bespaar tijd én geld