• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Beste aluminium kozijnen

Zijn jouw huidige kozijnen aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar kozijnen voor een nieuwbouwwoning? Betaal niet langer te veel voor de energiekosten en genieten van een strakke uitstraling. Dit doe je door aluminium kozijnen te laten plaatsen.

Tip: nog op zoek naar het juiste materiaal? Lees 5 tips voor het vinden van de beste kozijnen.

Wat kost een aluminium kozijn?

Aluminium kozijnen zijn beschikbaar in diverse maten en met verschillende ramen en beglazing. Hierdoor is er een prijsverschil zichtbaar tussen de kozijnen. In onderstaande tabel geven we een richtprijs van aluminium kozijnen voor bepaalde afmetingen. De prijzen zijn ingesteld op vaste ramen met HR++ glas.

Aluminium kozijnen prijzen

Afmeting in cm (H x B) Prijs*
30 x 30 € 240,-
60 x 60 € 300,- Gratis offertes
100 x 100 € 750,- Gratis offertes
120 x 80 € 700,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen inclusief montage, HR++ glas en btw.

Waarom aluminium?

Aluminium kozijnen bieden veel stevigheid en hebben daarnaast een moderne, strakke uitstraling. Door de uitstekende isolatie bespaar je eenvoudig op de energiekosten. Als klap op de vuurpijl ben je ook nog eens weinig tijd en geld kwijt aan onderhoudskosten. Kozijnen van aluminium vragen wellicht in het begin een investering, maar verdienen zich vervolgens terug.

Kies de beste aluminium kozijnen

Hoe vind je de beste aluminium kozijnen?

De bouwbedrijven die bij ons zijn aangesloten, hebben we geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen. Hierdoor weet je dat je een betrouwbaar en gekwalificeerd bedrijf over de vloer krijgt. Vraag gratis offertes aan en vergelijk tot wel 5 specialisten uit de regio. Je bepaalt zelf met welke specialist je uiteindelijk in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.