• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Beste kunststof kozijnen

Wil je jouw bestaande kozijnen vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar de beste kunststof kozijnen van een hoge kwaliteit. Kunststof is een ideaal materiaal als je op zoek bent naar onderhoudsarme en duurzame kozijnen.

Tip: nog op zoek naar het juiste materiaal? Lees 5 tips voor het vinden van de beste kozijnen.

Wat is de prijs van een kunststof kozijn?

De prijs van kunststof kozijnen verschilt per afmeting en soort raam. De specifieke prijs is hierdoor lastig van tevoren vast te stellen. In onderstaand overzicht vind je een prijsindicatie van kunststof kozijnen van enkele afmetingen.

Kunststof kozijnen prijzen

Afmeting in cm (H x B) Prijs*
30 x 30 € 140,- Gratis offertes
60 x 60 € 225,- Gratis offertes
100 x 100 € 650,- Gratis offertes
120 x 80 € 600,- Gratis offertes

*Vanaf-prijzen inclusief montage, HR++ glas en btw.

De beste kozijn-merken

Voor een kozijn van kunststof heb je de keuze uit verschillende merken. De kunststof merken die de experts leveren en plaatsen zijn van een hoge kwaliteit. Ieder merk heeft zijn eigen voordelen en prijskaartje.

Tip: kijk eens in jouw buurt of je kunststof kozijnen kunt vinden. Vraag bijvoorbeeld je buren naar hun ervaringen. En vraag of je de kozijnen van dichtbij mag bekijken.

Prijzen van kunststof kozijnen

Hoe vind je de beste kunststof kozijnen?

De vakmannen in ons netwerk werken alleen met topmateriaal van de beste merken. De specialisten zorgen daarnaast voor een perfecte plaatsing. Je vindt de beste kozijnen door gratis offertes aan te vragen via Kozijnenramen.nl. Je ontvangt maximaal 5 offertes die je met elkaar vergelijkt. Zo vind je de beste kunststof kozijnen voor de laagste prijs.