• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Beste merk kozijnen

Voor kunststof kozijnen zijn er veel merken op de markt. Dit zijn allemaal hoge kwaliteit merken die uitstekende kozijnen produceren. Voor kozijnen worden er hoge kwaliteitseisen gesteld. Ieder merk moet hieraan voldoen. Natuurlijk is het ene merk wat exclusiever dan de andere. Dit laat zich vooral terug zien in de prijs. Voor ieder budget is wel een geschikt kozijn te vinden.

Professionele montage van kozijnen

Vind zelf het merk dat het best bij de uitstraling van jouw woning past. En laat je ook goed adviseren door een kozijn-expert. Door je vooraf al te verdiepen in enkele merken, weet je precies waar de specialist het over heeft. Een goed kozijn wordt niet alleen bepaald door het merk, maar ook door de montage. De specialisten die bij Kozijnenramen.nl zijn aangesloten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je krijgt altijd reactie van een betrouwbaar bedrijf.

Hoeveel kosten kunststof kozijnen ongeveer?

De precieze prijs van kunststof kozijnen hangt af van de afmetingen. Het wordt namelijk helemaal op maat gemaakt voor jouw woning. Daarnaast zijn kozijn-opties als roeden en ventilatieroosters ook van invloed op de totale kosten. En ook het soort raam en type deur dat je kiest. Per merk kan de prijs ook verschillen. Hieronder zie je wat je ongeveer betaalt voor de kunststof kozijnen per vierkante meter. Voor exacte prijzen is het advies om offertes aan te vragen.

Tip: kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar met de houtnerfstructuur. Lees meer over de houtlook kozijnen.

Materiaal kozijn Prijs per m2*
Kunststof kozijnen € 650 - € 750,- Gratis offertes

*Richtprijs inclusief montage, loonkosten, HR++ glas en btw.

Kozijnen merken

Hieronder zie je de merken die de kozijn-experts in ons netwerk leveren.

Gratis offertes aanvragen voor beste kozijn-deal

De exacte prijs voor kozijnen hangt af van verschillende factoren zoals de afmetingen. Ook de prijs per bouwbedrijf verschilt. Voor de beste deal is het daarom belangrijk om experts te vergelijken. Via Kozijnenramen.nl vraag je maximaal vijf prijsopgaven aan. Wij selecteren op basis van jouw aanvraag de meeste geschikte vakmannen. Direct na de aanvraag zie je welke bedrijven dat zijn.

Vrijblijvende afspraak met specialisten

Voor een specifieke prijs komt de vakman graag eerst bij je langs. Je leert op deze manier ook gelijk het bedrijf kennen. Door met meerdere bedrijven om tafel te zitten, kun jij uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. En jij krijgt de exacte kosten voor jouw nieuw te plaatsen merkkozijnen.

Vergelijk en kies voordeligste expert

Wanneer je alle prijsoffertes hebt, hoef je alleen nog te vergelijken. Jij kiest zo gemakkelijk en snel de beste deal. Doordat je meer dan één professionals vergelijkt, weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Met de gratis kozijn-offertes bespaar je jezelf veel zoekwerk. En je krijgt de beste aanbiedingen uit de omgeving. Bespaar tot wel 45% en vraag de offertes direct aan.