• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Inbraakwerendheid hout

Het is belangrijk om jouw woning goed te beveiligen tegen inbrekers. Eén van de punten waar je op moet letten is de veiligheid van je kozijnen. Oude of beschadigde kozijnen zijn namelijk makkelijk te kraken. Daarom is het verstandig om kozijnen tijdig te vervangen, vooral wanneer de kozijnen van hout zijn.

Houten kozijnen inbraakpreventief?

Houten kozijnen zijn vergeleken met kunststof, staal en aluminium makkelijker te kraken. Maar met het juiste deur- of raambeslag zijn ook kozijnen van hout inbraakproof te maken.

Houten kozijnen inclusief sloten

Verouderde kozijnen vervangen

Verouderde houten kozijnen zijn eenvoudiger te kraken, doordat het hout langzaam gaat rotten. Het is dus verstandig om de kozijnen op tijd te vervangen voor nieuwe kozijnen. Door ook nog eens goede sloten op de kozijnen te plaatsen, maak je jouw woning extra veilig.

Deur- en raambeslag met SKG-keurmerk

De specialisten in ons netwerk plaatsen alleen beslag en sloten met het SKG-keurmerk. Kozijnen en ramen met dit sluitingsmateriaal zijn lastig te kraken. Zo geniet je van een extra veilig gevoel in je eigen huis.

Vergelijk direct gratis offertes

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot inbraakwerende kozijnen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk maximaal 5 regionale specialisten met elkaar. Je legt de prijsoffertes naast elkaar en kiest met welke specialist je in zee gaat. Deze manier van vergelijken kan je een besparing tot wel 45% opleveren.