• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Isolatie houten kozijnen

Een goede isolatie van je kozijnen en ramen kan je een flinke besparing op de energiekosten opleveren. Hout is geen uitstekend isolerend materiaal, maar de isolatie kan met behulp van de juiste beglazing wel worden verbeterd.

Houten kozijn isoleren

U-waarde van hout

Houten kozijnen geven een woning een authentieke en rustieke uitstraling, maar qua isolatie is hout niet het beste materiaal. De isolatiewaarde van kozijnen wordt weergegeven aan de hand van de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie van de kozijnen. Waar kunststof kozijnen tussen de 1,0 en 2,0 zitten, hebben houten kozijnen gemiddeld een U-waarde van 2,4.

Isoleren met HR-glas

De isolatiewaarde van jouw ramen en deuren kan worden verbeterd door de juiste beglazing te kiezen. HR++ of HR+++ glas zorgt voor een uitstekende isolatie in je kozijnen.

Voordelig en duurzaam

Een goede isolatie van je kozijnen levert je veel op. Zo bespaar je op de energiekosten, omdat je minder hoeft te stoken. Daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu. Door minder te stoken, komen er namelijk minder gassen in de lucht.

Beste deal voor isolerende houten kozijnen

Direct gratis offertes vergelijken

Wil je jouw woning naar behoren isoleren? Vraag dan direct gratis offertes aan en ontdek de beste mogelijkheden voor kozijnen in jouw woning. Vergelijk maximaal 5 regionale specialisten en beslis met welk bedrijf je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.