• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten draairaam

Een draairaam is handig wanneer je een ruimte zo goed mogelijk wilt luchten. Draairamen kunnen namelijk helemaal open. Je bepaalt zelf of de draairamen naar binnen of buiten openen. Houten draairamen zijn niet alleen handig, maar geven ook een authentieke uitstraling aan de woning.

Kenmerken houten draairamen

  • Stevige constructie
  • Opent naar binnen of naar buiten
  • Bijna overal te plaatsen
  • Authentieke uitstraling
Houten draairaam plaatsen

Wat kosten houten draairamen?

De afmeting van een raam heeft de grootste invloed op de totaalprijs. Ook andere opties, zoals sloten en roeden bepalen de kosten. Ontdek de prijzen van houten draairamen en vergelijk verschillende bedrijven.

Naar binnen of buiten openen?

Het is handig als houten draairamen naar binnen openen, want dan kan je het raam eenvoudig schoonmaken. Dit is vooral het geval wanneer het raam niet op de begane grond is. Het voordeel van ramen die naar buiten openen: gordijnen of jaloezieën zitten niet in de weg wanneer je het raam opent.

Beglazing kiezen voor draairamen

De draairamen worden door de specialisten in ons netwerk inclusief HR++ glas geplaatst. Je kunt echter ook kiezen voor ander isolatieglas, zoals HR+++ glas.

Nieuwe ramen in bestaand kozijn

Soms zijn de kozijnen nog goed, maar wil je alleen het raam vervangen. Het is belangrijk dat de nieuwe ramen goed aansluiten op het bestaande kozijn en dat is lastig voor elkaar te krijgen. Daarom is het meestal beter om niet alleen een nieuw houten draairaam te plaatsen, maar ook nieuwe kozijnen.

Prijzen houten draairaam

Vind eenvoudig de laagste prijs

Vraag direct gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 regionale bedrijven. Je ontvangt prijsopgaven van de specialisten en kiest zelf de beste deal. Zo bespaar je tot wel 45%.