• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Draaikiepraam prijzen en voordelen

Een draaikiepraam is op verschillende manieren te openen. Het is een valraam en draairaam in één. In de valstand kun je het raam 24 uur per dag open laten staan. Ook wanneer het regent. De ramen doe je naar binnen open. Zo kun je gemakkelijk de glasramen schoonmaken. Voor een raam in de nieuwe kozijnen is het draaikiepraam de meest veelzijdige optie.

Wist je dat: draaikiepramen worden ook wel draaivalramen of kiepkantelramen genoemd.

Prijzen draaikiepramen + montage vergelijken?

Voordelen draaikiepraam

  • Op meerdere manieren te openen
  • Veel frisse lucht naar binnen
  • In diverse materialen verkrijgbaar
  • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen draaikiepraam

  • Aanschafprijs hoger dan vast of valraam
  • Nieuwe kozijnen nodig voor het raam

In bestaand raamvenster mogelijk?

Draaikiepraam plaatsen? In de meeste gevallen zijn ook volledig nieuwe kozijnen nodig. Bestaande kunststof, aluminium en stalen kozijnen zijn namelijk niet meer te bewerken voor een nieuw draaikiepraam. In sommige gevallen is het bij houten ramen in houten kozijnen wel mogelijk. Dit hangt af van de huidige staat van het kozijn.

Prijzen en vakmannen vergelijken

Precieze prijs weten voor een nieuw draaikiepraam? Via Kozijnenramen.nl krijg je maximaal vijf prijsoffertes. Van kozijn-experts uit jouw regio. Zo zie je gelijk wat het raam gaat kosten. Inclusief de plaatsing. De offertes voor de kozijnen en ramen vraag je simpel in één keer aan. Gratis en geheel vrijblijvend.

Wat kosten draaikiepramen ongeveer?

De prijzen voor draaikiepramen variëren. Dit heeft te maken met de materiaalkeuze en de afmetingen van de kozijnen. En ook welk type glas en welke extra kozijn-opties je laat monteren. Hieronder hebben we daarom alleen richtprijzen opgesteld. Zo heb je toch een beeld van wat het draaikiepraam ongeveer gaat kosten. Voor exacte prijzen is het aan te raden om kozijn-offertes aan te vragen.

Tip: bekijk voor de indicatieprijs van kozijnen en materialen per m2 de prijslijst.

Materiaal draaikiepraam Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Kunststof draaikiepraam 60 x 60 v.a. € 150 - € 200,- Gratis offertes
Kunststof draaikiepraam 100 x 100 v.a. € 220 - € 245,- Gratis offertes
Kunststof draaikiepraam 180 x 120 v.a. € 350 - € 370,- Gratis offertes
Materiaal draaikiepraam Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Houten draaikiepraam 60 x 60 v.a. € 170 - € 220,- Gratis offertes
Houten draaikiepraam 100 x 100 v.a. € 240 - € 325,- Gratis offertes
Houten draaikiepraam 180 x 120 v.a. € 375 - € 425,- Gratis offertes
Materiaal draaikiepraam Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Aluminium draaikiepraam 60 x 60 v.a. € 240 - € 325,- Gratis offertes
Aluminium draaikiepraam 100 x 100 v.a. € 350 - € 425,- Gratis offertes
Aluminium draaikiepraam 180 x 120 v.a. € 475 - € 570,- Gratis offertes

*Indicatieve prijzen inclusief btw. Exclusief montage.

Materiaal draaikiepraam

Draaivalramen zijn in diverse materialen te maken. Kunststof en aluminium zijn inbraakproof en isoleren uitstekend. Hout kun je schilderen en geeft de woning een natuurlijke uitstraling. Dit kan ook met kunststof wanneer je kiest voor houtlook kozijnen. Lees de info over de kozijn-materialen goed door, zodat je de beste keuze maakt.

HR-glas voor draaivalraam

Om de kozijnen en ramen optimaal te isoleren, wordt er dubbel glas in geplaatst. Je hebt de keuze uit verschillende type HR-glas. Onder andere HR++ en HR+++.

Anti-inbraak en isolatie ramen

Materialen die uitstekend isoleren zijn kunststof en aluminium. Lees meer over de isolatiewaardes van kozijnen. Kunststof en aluminium zijn ook sterke materialen die inbraakwerend zijn. Houten ramen kun je extra beveiligen door speciaal hang- en sluitwerk te laten plaatsen. Lees ook meer over goede inbraakpreventie van kozijnen.

Raambeslag en andere extra opties

Voor de ramen heb je een ruime keuze uit kozijn-kleuren. Daarnaast kies je ook zelf het juiste raambeslag en of je een ventilatierooster wilt. Meer informatie over opties zoals roeden vind je bij alle kozijn-opties.

Vind beste deal voor nieuw draaivalraam

Aanvragen gratis offertes van kozijn-specialisten

Vraag voor specifieke prijzen gratis offertes aan. Direct na de aanvraag zie je welke bedrijven zijn geselecteerd op basis van jouw klus. Dit zijn specialisten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De experts bellen of mailen je met een prijsofferte. Spreek hierna direct af met de klusbedrijven. De professionals berekenen bij jou thuis namelijk de exacte prijs. En jij maakt meteen kennis met het bedrijf.

Vergelijk en vind laagste prijs voor draaikiepraam

Vergelijk alle offertes wanneer je ze binnen hebt. Je ziet snel welke expert de beste deal biedt. Dat betekent de vakman met de laagste prijs en die aan al jouw wensen voldoet. Hiermee bespaar je veel zoekwerk. En door te vergelijken scheelt het je ook nog eens veel geld. Profiteer van deze voordelen door vandaag nog de gratis kozijn-offertes online aan te vragen.