• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Ventilatierooster raam

Kozijnen zorgen steeds vaker voor een uitstekende isolatie van een woning. Hoe beter de isolatie, des te belangrijker de ventilatie van diezelfde woning wordt. Je hebt namelijk wel frisse lucht nodig in huis. We hebben een goede oplossing voor het isoleren én ventileren van jouw woning: plaats nieuwe, isolerende kozijnen met een ingebouwd ventilatierooster.

Laagste prijs kozijn met luchtrooster

Het belang van ventilatie

Ventilatie in een woning zorgt voor een goede leefomgeving, helemaal in een goed geïsoleerde woning. Frisse en schone lucht is belangrijk voor jouw gezondheid en gaat niet ten koste van jouw stookkosten. Ventilatie en isolatie gaan goed samen, door de juiste ventilatieroosters te gebruiken.

Wat kost een luchtrooster?

De prijs van een ventilatierooster wordt onder meer bepaald door de grootte van het rooster en het soort luchtrooster. Ook speelt mee in wat voor kozijn het rooster geplaatst wordt. In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen voor ventilatieroosters. Voor uitgebreide informatie vraag je gratis offertes aan.

Prijsindicatie ventilatierooster

Luchtrooster Prijs*
Per m2 € 100,- Gratis offertes

*Vanaf-prijs exclusief kozijnen en ramen. Enkel mogelijk i.c.m. een compleet kozijn.

Mogelijkheden ventilatierooster

Er zijn diverse ventilatieroosters beschikbaar, zoals vlakke of ronde luchtroosters. Het voordeel van een vlak rooster is dat deze niet uitsteekt. Hierdoor kan je het rooster probleemloos in schuifpuien of draaikiepramen monteren.

Vind laagste prijs

  • Vergelijk gratis offertes
  • Gecontroleerde bedrijven
  • Bespaar tot wel 45%
  • Bepaal zelf de beste specialist