• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kozijnenvergelijker

Vergelijk eerst kozijnen met elkaar voordat je ze gaat vervangen? Dat doe je eenvoudig met de online kozijnenvergelijker. Vergelijk de materialen voor deur - of raamkozijnen om tot de best mogelijke aankoop te komen. De belangrijkste keuze die je neemt is die van het materiaalsoort. Je hebt de keuze uit hardhout, aluminium en kunststof of staal. Gebruik de vergelijker hieronder en vind het juiste kozijn-materiaal.

Check voor- en nadelen diverse materiaalsoorten

Het materiaal dat je kiest voor jouw kozijnen is heel belangrijk. Zo bepaalt het onder andere de isolatiewaarde, de inbraakwerendheid, onderhoudskosten en de levensduur. In het verleden werden kozijnen altijd van hout gemaakt. Tegenwoordig heb je naast hout ook keuze uit aluminium en kunststof kozijnen. Ieder materiaalsoort heeft zijn voor- en nadelen. We hebben daarom in onderstaande kozijnenvergelijker een overzichtelijk schema gemaakt waarmee je de beste keuze kunt maken.

Vergelijk kozijnen per materiaal

Factor Houten kozijn Aluminium kozijn Kunststof kozijn Stalen kozijn
Isolatie -/+ + ++ ++
Inbraakwerend -/+ ++ + ++
Onderhoud Onderhoud nodig Weinig onderhoud Weinig onderhoud Weinig onderhoud
Levensduur 25-50 jaar 25-60 jaar 30-40 jaar 50 jaar
Richtprijzen € 700 - € 850,- € 750 - € 900,- € 650 - € 750,- € 1.000 - € 1.100,-
Gratis Offerte Gratis Offerte Gratis Offerte

Vraag tot wel 5 offertes aan voor kozijnen

Naast het gebruiken van de kozijnenvergelijker, is het ook verstandig om prijzen van meerdere bedrijven te vergelijken. Dit doe je door eerst gratis kozijn-offertes online aan te vragen. Zo vind je namelijk de laagste prijs voor jouw nieuw te plaatsen kozijnen. Kozijnenramen.nl maakt op basis van jouw offerte-aanvraag een selectie van kozijn-specialisten die het best bij jouw opdracht passen. Direct na de aanvraag zie je welke experts dat zijn.

Vrijblijvende afspraak met specialist

Maximaal vijf experts krijgen jouw aanvraag. Vervolgens nemen zij per mail of telefoon contact met je op. Zij bieden je een zo scherp mogelijke offerte aan. Voor het precies berekenen van de kosten komen zij eerst bij je langs. Het advies is om met meer dan één bedrijf een vrijblijvende afspraak te maken. Voor een zo goed mogelijke vergelijking. En jij krijgt gelijk een duidelijk beeld van het bedrijf.

Vergelijk en vind de beste kozijnen-deal

Tot slot leg jij alle prijsopgaven naast elkaar. Je ziet hierdoor snel welk bedrijf de beste aanbieding doet. En de vakman die al aan jouw eisen en wensen voldoet. Kies de beste deal en bespaar tijd en geld. Tot wel 45%. Je vindt dus eenvoudig de goedkoopste kozijnen. Dat is het voordeel van Kozijnenramen.nl als vergelijker. Vraag de offertes voor de nieuwe kozijnen vandaag nog aan!

Prijzen kozijnen vergelijken?