• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aluminium kozijnen vervangen

Aluminium kozijnen bieden een uitstekende isolatie en zijn van hoge kwaliteit. Maar zelfs kozijnen met een lange levensduur zijn op den duur aan vervanging toe. Misschien zijn de aluminium kozijnen ook nog wel goed, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling van je woning.

Vernieuwen aluminium kozijnen

De prijs van nieuwe kozijnen is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmeting en het materiaal waar de nieuwe kozijnen van gemaakt worden. In de onderstaande prijslijst vind je een indicatie van de kosten om aluminium kozijnen te vervangen.

Laagste prijs aluminium kozijn + montage

Kosten vervangen aluminium kozijn

Materiaal kozijn (100 x 100 cm) Prijs*
Kunststof kozijn € 650,-
Houten kozijn € 700,-
Aluminium kozijn € 750,-
Stalen kozijn € 950,-

* Vanaf-prijs inclusief montage, HR++ glas en btw.

Aluminium kozijnen vervangen door hout

Ga je aluminium kozijnen vervangen met hout? Dat is mogelijk, maar let wel op de isolatie en inbraakwerendheid. Hout is van de beschikbare materialen de minst sterke. Voor een klassieke look kun je natuurlijk niet buiten hout om. Het schilderbare materiaal is ideaal voor oudere woningen. Bijvoorbeeld in jaren 30 stijl.

Aluminium kozijnen vervangen door staal

Aluminium is sterk, maar staal is nog robuuster. Stalen kozijnen zijn prijzig, maar zorgen voor een goede isolatie en hebben een lange levensduur. Jouw woning krijgt een unieke uitstraling door het gebruik van staal.

Aluminium kozijnen vervangen door kunststof

Wil je aluminium kozijnen door kunststof vervangen? Kunststof heeft, net als aluminium, een uitstekende isolatie en inbraakwerendheid. De prijs van kunststof is daarnaast voordelig ten opzichte van de andere materialen.

Nieuwe aluminium kozijnen plaatsen

Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe, maar wil je gewoon weer nieuwe aluminium kozijnen? Je kan natuurlijk altijd gewoon nieuwe kozijnen laten plaatsen van hetzelfde materiaal.

Kozijnen voordelig laten vervangen?

Vind eenvoudig de beste deal

  • Bespaar tot wel 45%
  • Vergelijk gratis offertes
  • Kom in contact met maximaal 5 regionale specialisten
  • Bepaal zelf met welk bedrijf je in zee gaat