• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Erker kozijnen vervangen

Zijn de kozijnen in jouw erker verouderd of beschadigd? Laat deze kozijnen dan op tijd vervangen door nieuwe kozijnen. Zo zorg je ervoor dat de erker weer goed isoleert en lang meegaat.

Laagste prijs kozijn van erker vervangen

Wat vind je belangrijk?

De keuze is groot wanneer je nieuwe kozijnen gaat uitzoeken. Daarom is het belangrijk om voor jezelf te beslissen wat je belangrijk vindt: wil je onderhoudsvrije kozijnen? Voor welke uitstraling ga je? Wat is het budget? Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden, maak je sneller een keuze voor het meest geschikte materiaal.

Kosten kozijnen van erker vervangen

Kozijnen plaatsen is maatwerk. De prijs van kozijnen wordt onder meer bepaald door de maten en het materiaal. In de onderstaande tabel vind je een prijsindicatie van diverse kozijnen.

Prijsindicatie kozijnen voor erker

Kozijn 100 x 100 cm Prijs*
Kunststof kozijn € 650,-
Houten kozijn € 700,-
Aluminium kozijn € 750,-
Stalen kozijn € 950,-

* Vanaf-prijs inclusief montage, HR++ glas en btw.

Type HR-glas kiezen

De beglazing speelt een rol bij de isolatie van de erker. HR-glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft. Hierdoor hoef je minder te stoken en dat merk je in je portemonnee.

Dragend kozijn in erker vervangen

Tegenwoordig vervullen kozijnen geen dragende functie meer, maar dit was vroeger wel het geval. Kozijnen werden zo geplaatst dat ze (deels) het bovenliggende metselswerk konden dragen. Tijdens een renovatie van de oorspronkelijke kozijnen moet er rekening worden gehouden met deze dragende functie. Meer informatie over het vervangen van dragende kozijnen? Vraag dan gratis offertes aan voor vrijblijvend advies.

Goedkoop kozijnen van erker vervangen

Vind snel de beste deal

  • Bespaar tijd en geld
  • Vraag gratis offertes aan
  • Kom in contact met regionale bedrijven
  • Kies zelf de beste specialist