• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten kozijnen vervangen

Wil je jouw houten kozijnen vervangen, omdat ze zijn verouderd of beschadigd? Je kan de houten kozijnen van je ramen en deuren eenvoudig laten vervangen via Kozijnenramen.nl. Hout is een kwetsbaar materiaal en het is verstandig om de kozijnen daarom tijdig te vervangen.

Kosten houten kozijnen vervangen

Zijn jouw houten kozijnen aan vervanging toe? Dit kan met behulp van diverse materialen, zoals kunststof, aluminium of staal. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe houten kozijnen te plaatsen. In de onderstaande tabel vind je de kosten voor het vervangen van houten kozijnen.

Beste prijs houten kozijn vervangen + montage

Houten kozijn vervangen prijs

Kozijn 100 x 100 cm Prijs*
Kunststof kozijn € 650,-
Houten kozijn € 700,-
Aluminium kozijn € 750,-
Stalen kozijn € 950,-

* Vanaf-prijs inclusief montage, HR++ glas en btw.

Vervangen door kunststof kozijnen

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen komt veelvuldig voor in Nederland. Kunststof is een duurzaam en sterk materiaal. Daarnaast vergt dit materiaal maar weinig onderhoud.

Vervangen door aluminium kozijnen

Je kan houten kozijnen ook vervangen door aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen zijn van een hoge kwaliteit en isoleren uitstekend. Hierdoor bespaar je op de energiekosten en verdien je de investering van de duurdere kozijnen eenvoudig terug.

Vervangen door stalen kozijnen

Stalen kozijnen stijgen in populariteit. Laat jouw houten kozijnen vervangen door stalen kozijnen en geniet van een unieke uitstraling.

Hardhouten kozijnen vervangen

Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw (hard)houten kozijnen te vervangen voor nieuwe kozijnen van hout. Hout heeft een authentieke uitstraling en is voordelig in prijs.

Laagste prijs voor hoge kwaliteit kozijnen

Vind eenvoudig de beste deal

  • Bespaar tijd en geld
  • Gecontroleerde bedrijven
  • Gratis en vrijblijvende offertes
  • Kies zelf de beste specialist