• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kozijnen vervangen voor VvE-beheer gebouw?

Zijn de kozijnen van het pand volgens het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aan vervanging toe? Schakel als Vereniging van Eigenaars dan op tijd een specialist in. Via Kozijnenramen kom je in contact met meerdere bouwbedrijven, waardoor je diverse offertes met elkaar vergelijkt. Zo zie je eenvoudig welke deal past binnen het VvE-budget.

Kozijnen vervangen voor VvE-gebouw

Wat kosten nieuwe kozijnen voor een VvE?

De prijs van nieuwe kozijnen wordt bepaald door het aantal kozijnen, de maten van deze kozijnen en het materiaal. Ook de extra opties spelen een rol, net als het type raam. In de onderstaande tabel vind je een indicatieprijs per materiaal. Voor exacte prijzen raden we je aan om gratis offertes aan te vragen.

Prijsindicaties kozijnen

Kozijn 100 x 100 cm Prijs*
Kunststof kozijn € 650,-
Houten kozijn € 700,-
Aluminium kozijn € 750,-
Stalen kozijn € 950,-

* Vanaf-prijs inclusief montage, HR++ glas en btw.

Vervang kozijnen tijdig

Kozijnen zijn bij VvE’s gemeenschappelijk eigendom. Het komt voor dat een meerjarenonderhoudsplan niet goed wordt bijgehouden. Kozijnen worden dan bijvoorbeeld jarenlang niet geschilderd of gerenoveerd. Bij beschadigde kozijnen is het zaak om ze op tijd te vervangen. Anders worden de kozijnen erg inbraakgevoelig. Hetzelfde geldt voor verouderde kozijnen, ook deze moet je op tijd vernieuwen.

Meerjarenonderhoudsplan checken

Om te voorkomen dat het gebouw goed onderhouden wordt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan, is het belangrijk om het meerjarenonderhoudsplan in de gaten te houden. Check daarom zo nu en dan of er binnenkort iets op de planning staat en wat het budget voor dit onderhoud is. Zo zorg je voor een goed onderhouden gebouw en een fijne leefomgeving.

Vind de beste deal

  • Bespaar tijd en geld
  • Vergelijk gratis offertes
  • Gecontroleerde bedrijven
  • Bepaal zelf de geschikte specialist