• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Niet alleen is kunststof onderhoudsarm, maar het materiaal heeft ook een uitstekende isolatie en een lange levensduur. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt hierdoor jouw gewenste uitstraling creëren. Bespaar op de kozijnen en de ramen door direct gratis offertes aan te vragen via Kozijnenramen.nl

Waarom kunststof kozijnen?

  • Onderhoudsvrij
  • Goede isolatie
  • Lange levensduur (40 jaar)
  • Diverse kleuren en soorten
  • Inbraakpreventief

Kleuren en soorten

Kunststof kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren en soorten. Je kiest bijvoorbeeld voor kunststof kozijnen met een houtnerfstructuur. Zo heb je de uitstraling van hout en de kwaliteiten van kunststof.

Kunststof kozijnen prijzen

Prijzen kozijnen

kunststof kozijnen

Kozijnen voorbeelden

kunststof kozijnen

Kosten kunststof kozijnen

Afmeting in cm (H x B) Prijs*
30 x 30 € 140,-
60 x 60 € 225,-
100 x 100 € 650,-
120 x 80 € 600,-

*Vanaf-prijzen inclusief montage, HR++ glas en btw.

Onderhoud aan kunststof kozijnen

Een belangrijke beslissing voor nieuwe kozijnen is de materiaalkeuze. Jouw materiaalkeuze bepaalt namelijk hoeveel tijd je kwijt bent aan het onderhouden van je kozijnen. Kunststof kozijnen hebben niet alleen een lange levensduur, maar zijn ook onderhoudsvrij. Zo profiteer je van weinig onderhoudskosten. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt kan de gemiddelde levensduur van de schuifpui of het raam met kunststof kozijnen al verhogen.

Laagste prijs kunststof kozijnen

Vergelijk snel en eenvoudig gratis offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Zo kom je in contact met maximaal 5 regionale specialisten. Je vergelijkt zelf de offertes van deze betrouwbare bedrijven en kiest voor de deal die het beste bij je past. Jouw besparing kan oplopen tot wel 45%.