• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof garagedeuren

Op zoek naar een nieuwe garagedeur voor jouw garage? Een garage heeft een stevige deur nodig om jouw auto, opslag of werkplek te beschermen. Je kunt er ook voor kiezen om een garagepoort te vervangen voor een garagedeur van kunststof. Lees verder voor de verschillende mogelijkheden.

Kunststof garagedeur met kozijn

Kosten garagedeur inclusief montage

De kosten van een kunststof garagedeur zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer de afmetingen en extra opties spelen een rol. In onderstaand overzicht vind je enkele prijsvoorbeelden van garagedeuren. Voor exacte prijzen raden we je aan om gratis offertes aan te vragen.

Prijsindicaties kunststof garagedeuren

Soort garagedeur H x B (cm) Prijs*
Kanteldeur 220 x 300 € 1.095,-
Sectionaaldeur 220 x 300 € 1.250,-
Openslaande deuren 220 x 300 € 4.950,-

*Vanaf-prijzen inclusief montage en btw.

Soorten garagedeuren

De goedkoopste optie is een kunststof kanteldeur, maar sectionale garagedeuren zijn het meest populair. Beide deuren zijn zowel handmatig als automatisch in te stellen, afhankelijk van jouw voorkeur. Een luxere mogelijkheid is de openslaande garagedeur, maar dat merk je ook direct in de prijs.

Isolatiewaarde van kunststof

Kunststof is een uitstekend isolerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat de garage goed wordt geïsoleerd wanneer je gebruik maakt van deze deuren. Een goede isolatie is vooral handig wanneer je de garage gebruikt als kantoor of hobbyruimte.

Vergelijk kunststof garagedeuren

Bespaar en vind de beste deal

Ben je op zoek naar een kunststof garagedeur tegen een lage prijs? Vraag gratis offertes aan via Kozijnenramen.nl. Kom in contact met maximaal 5 regionale specialisten en vergelijk de prijsoffertes met elkaar. Kies voor de deal die het beste bij je past. Zo bespaar je tot wel 45%.