• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Inbraakwerendheid kunststof kozijnen

Wil je jouw huidige kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen? Of wil je in een nieuwbouwwoning kunststof kozijnen laten plaatsen? Je wilt natuurlijk dat jouw woning goed beveiligd is. Het is dus van belang dat ook jouw kozijnen en ramen inbraakwerend zijn.

Kunststof kozijnen inbraakpreventief?

Net als de rest van de woning is het verstandig om jouw kozijnen goed te beveiligen tegen inbraak. Door kozijnen van kunststof te plaatsen, kies je voor een goede inbraakpreventie. Kunststof kozijnen zorgen voor veel veiligheid in een woning.

Kunststof kozijnen inclusief sloten

Verouderde kozijnen vervangen

​​​​​​Oude kozijnen zien er niet alleen minder mooi uit, maar zijn ook makkelijker te kraken. Vervang oude kozijnen op tijd voor nieuwe, kunststof kozijnen en voorkom dat jouw woning inbraakgevoelig wordt.

Deur- en raambeslag kiezen

Kunststof is een stevig materiaal, maar wordt nog veiliger door goed deur- of raambeslag. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, werken alleen met sloten met het SKG-keurmerk. Sloten met dit keurmerk zijn lastig te forceren, waardoor jouw kozijnen extra inbraakwerend zijn.

Let op: via Kozijnenramen.nl is geen los beslag verkrijgbaar. Onze specialisten leveren alleen complete kozijnen inclusief hang- en sluitwerk.

Direct gratis offertes vergelijken

Ben je op zoek naar inbraakwerende kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen met uitstekend hang- en sluitwerk. Vraag direct gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 regionale bedrijven. Je vergelijkt de bedrijven van deze specialisten en kiest zelf voor de beste deal. Zo vind je eenvoudig en snel de laagste prijs.