• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Isolatie kunststof kozijnen

Eén van de redenen om voor kunststof kozijnen te kiezen, is de hoge isolatiewaarde van het materiaal. Dankzij kozijnen van kunststof bespaar je eenvoudig op de energiekosten. Kunststof gaat ongeveer 40 jaar mee, waardoor je lange tijd geniet van een uitstekende isolatie van je woning.

Goede isolatie met kunststof kozijnen

Isolatiewaarde van kunststof

kunststof isolatieDe isolatiewaarde van kozijnen wordt aan de hand van de U-waarde vastgesteld. Deze U-waarde geeft weer hoe isolerend het gebruikte materiaal is. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie is. Kunststof kozijnen hebben een waarde van 1,0-2,0, terwijl houten kozijnen niet beter isoleren dan 2,0.

HR-glas voor nog betere isolatie

isolatie kunststofOok de isolatiewaarde van glas wordt door middel van de U-waarde weergegeven. Je hebt de keuze uit dubbel glas of HR-glas. HR staat voor Hoog Rendement en is beschikbaar in verschillende klassen, van HR tot HR+++. Vooral HR++ glas en HR+++ glas hebben een uitstekende isolatiewaarde.

Bespaar energiekosten met kunststof kozijnen

Goed voor de portemonnee én het milieu

Door kunststof kozijnen en HR++ glas zorg je voor een uitstekend isolerende combinatie. Hierdoor bespaar je flink op de energiekosten. Daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu. Door minder te stoken, komen er namelijk minder gassen in de lucht.

Vind snel de laagste prijs

Wil je jouw woning goed isoleren door middel van kunststof kozijnen? Vraag direct gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 regionale bedrijven. Je ontvangt prijsoffertes van deze betrouwbare bedrijven, die je vervolgens met elkaar vergelijkt. Je kiest zelf voor de beste deal en bespaart zo tot wel 45%.