• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Inoutic kunststof kozijnen

inoutic kozijnen kunststofInoutic is één van de toonaangevende Europese fabrikanten van kunststof raam- en deurprofielen. Het bedrijf levert kunststof kozijnen van een hoogwaardige kwaliteit, maar gaat verder dan dan dat. Inoutic heeft voor de Nederlandse markt een speciaal profiel ontwikkeld: het NL71 Arcade profiel.

Speciaal voor Nederlandse markt

Het NL71 Arcade-profiel heeft een uitstekende constructie. Het vijfkamersysteem wordt gecombineerd met diverse stalen versterkingen. Dit zorgt voor een sterk, vormvast en duurzaam profiel.

Kunststof kozijnen van Inoutic

Voordelen kunststof kozijnen

De kozijnen van Inoutic brengen veel voordelen met zich mee. De kozijnen zijn duurzaam op diverse manieren. Zo is de levensduur minimaal 50 jaar en zijn de kozijnen milieuvriendelijk. Daarnaast bespaar je ook energie door de Inoutic kozijnen te gebruiken; er is namelijk sprake van een uitstekende isolatie.

Kies kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Inoutic hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt de keuze uit vlakke of verdiepte profielen en meer dan 20 kleurmogelijkheden.

Vind de laagste prijs

Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale specialisten. Zo vind je de beste deal voor jouw kunststof kozijnen. Je vergelijkt de prijzen van Inoutic kozijnen met andere merken en bepaalt zelf welke deal het beste is.