• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kömmerling kunststof kozijnen

Kömmerling kozijnenKömmerling begon in 1897 als een lijmhandel voor de schoenenindustrie. In het bedrijf werd al snel opgemerkt dat kunststof veel voordelen heeft. Al snel werden er ook andere producten gemaakt van dit kunststof, waaronder kozijnen. Kömmerling levert kwalitatief hoogwaardige kozijnen en probeert haar ontwerp steeds te verbeteren. Vandaag de dag maakt Kömmerling, net als KBE en Trocal, onderdeel uit van de Profine Group.

Kömmerling kunststof kozijnen

Voordelen van Kömmerling

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en een uitstekende isolatie: dat zijn de kenmerken van kozijnen van Kömmerling. De kunststof kozijnen kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Zo passen de kozijnen altijd perfect bij de rest van jouw woning.

Extra mogelijkheden

Kömmerling biedt niet alleen raam- en deurkozijnen, maar ook extra opties. Zo is het mogelijk om speciale ventilatiesystemen in de ramen te plaatsen. Ook zijn er speciale schuifsystemen mogelijk in de deuren en kun je rolluiken in de kozijnen monteren.

Geluiddempend

In combinatie met de juiste beglazing zijn de kozijnen van Kömmerling niet alleen isolerend, maar ook nog eens geluiddempend. Zo houd je niet alleen de kou buiten, maar ook een teveel aan geluid.

Snel de laagste prijs vinden

Op zoek naar de beste deal voor jouw kunststof kozijnen? Vraag dan gratis offertes aan en vergelijk regionale specialisten. Je vergelijkt daarnaast ook verschillende merken, zoals Kömmerling, met elkaar. Op basis van de prijs-kwaliteitverhouding bepaal je zelf met welke specialist je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.