• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Profel kunststof kozijnen

Profel kunststof kozijnenProfel produceert innovatieve en kwalitatieve kunststof kozijnen. Bij dit familiebedrijf wordt het product van begin tot eind zelf vervaardigd, waardoor Profel garant kan staan voor de kwaliteit van de kozijnen.

Kwaliteit uit België

Profel is in 1948 opgericht in België, als familiebedrijf. Hoewel Profel een pionier is geweest in aluminium kozijnen, ligt de focus sinds de jaren tachtig op kozijnen van kunststof. Alle onderdelen voor de kozijnen worden in de eigen fabriek gemaakt. Door de jarenlange ervaring levert Profel kozijnen van een hoge kwaliteit.

Kunststof kozijnen van Profel

Duurzame kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Profel zijn duurzaam, veilig en budgetvriendelijk. De hoge isolatiewaarde zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Gewenste uitstraling creëren

Bij Profel kunststof kozijnen heb je de keuze uit verschillende kleuren. Profel biedt 5 houtimitaties en 15 kleuren. Daarnaast zijn er diverse stijlen mogelijk, zoals landelijk, klassiek en modern.

Raam- en deurprofielen

Naast raamkozijnen levert Profel ook kozijnen voor deuren. De kunststof deurkozijnen zijn, net als de raamkozijnen, isolerend en geluiddempend.

Extra opties

Profel levert niet alleen kozijnen voor ramen en deuren. Ook de accessoires zijn bij Profel aan te schaffen. Denk hierbij aan horren, het deurbeslag of aan rolluiken.

Vergelijk direct gratis offertes

Op zoek naar de beste deal voor jouw kozijnen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale specialisten. Je ontvangt tot maximaal 5 prijsoffertes, die je naast elkaar legt. Je beslist vervolgens zelf met welke specialist je in zee gaat.