• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Profine kunststof kozijnen

Profine kozijnenEen grote speler op de kunststof kozijnen-markt is Profine. Deze onderneming heeft wereldwijd drie grote merken onder haar hoede. Profine Nederland is de dochteronderneming van de internationale Profine Group.

Kunststof kozijnen van Profine

Profine Group

De Profine Group levert kozijnen over de gehele wereld. Dit gebeurt met kozijnen van verschillende merken. Deze onderstaande drie merken zorgen samen voor meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van kunststof. Wereldwijd heeft Profine productielocaties waar kozijnen van deze merken vervaardigd worden.

  • Kömmerling en haar premium merk K-Vision
  • KBE
  • Trocal

Waarom kozijnen van Profine?

Profine hecht veel waarde aan de duurzaamheid van haar producten. Zo zijn de kunststof kozijnen energiebesparend door een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de producten recyclebaar en zonder lood vervaardigd.

Meer dan kozijnen

De merken van Profine leveren niet alleen kozijnen voor ramen en deuren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om schuifpuien van kunststof aan te schaffen. Daarnaast bieden de merken verschillende extra opties. Denk hierbij aan rolluiken of horren.

Vind de beste deal

Op zoek naar goede kunststof kozijnen tegen een lage prijs? De merken van Profine bieden kozijnen van een hoogwaardige kwaliteit. Vraag gratis offertes aan en vergelijk prijzen van verschillende merken en bedrijven. Zo vind je snel en eenvoudig de beste deal voor jouw kozijnen.