• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Rehau kunststof kozijnen

Rehau kozijnenRehau is een internationale onderneming, met ongeveer 20.000 medewerkers verdeeld over meer dan 50 landen. Het bedrijf levert niet alleen kozijnen, maar richt zich bijvoorbeeld ook op vloerverwarming en het leveren van schoon drinkwater.

Kunststof kozijnen van Rehau

Duurzame bijdrage leveren

Rehau probeert een duurzame bijdrage te leveren aan de economische en ecologische uitdagingen van de toekomst. Dit gebeurt onder meer door energiezuinig bouwen, gebruik van hernieuwbare energie en watermanagement.

Kozijnen van Rehau

Innovatief, veilig en duurzaam zijn belangrijke kenmerken van kunststof kozijnen van Rehau. De kozijnen zijn daarnaast gemakkelijk in het onderhoud en hebben een uitstekende isolatie. Door die isolatie bespaar je energie en houd je ook het lawaai buiten.

Mogelijkheden in design

De kozijnen van Rehau zijn beschikbaar in meer dan 220 kleuren. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen mogelijk, zodat je jouw ramen geheel naar eigen wens kunt vormgeven.

Vergelijk direct gratis offertes

Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale specialisten. Je legt zelf de offertes naast elkaar en kiest de beste deal op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Zo bespaar je tot wel 45%.