• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trocal kunststof kozijnen

Trocal kozijnenTrocal is marktleider op het gebied van kunststof raam- en deursystemen. Het bedrijf verkoopt kunststof kozijnen van eersteklas Duitse kwaliteit. Ook voor rolluiken en bekledingssystemen ben je bij Trocal aan het goede adres.

Kunststof kozijnen van Trocal

Onderdeel van Profine Group

Trocal maakt, net als Kömmerling en KBE, deel uit van de Profine Group. Dit Duitse moederbedrijf produceert wereldwijd kunststof systemen voor ramen en deuren. Trocal is één van de dochterondernemingen en richt zich op innovatieve producten met een hoogwaardige kwaliteit.

Klangerichte kunststof kozijnen

De kozijnen van Trocal worden aangepast op de wensen van de klant. Je kiest de kozijnen die het beste bij jouw stijl en woning passen.

Goede isolatie

De kunststof kozijnen van Trocal zorgen voor een goede isolatie. Door deze isolatie kan er geen vocht en lucht binnenkomen. Maar de vochtigheid en slechte lucht in een woning kan ook niet naar buiten. Daarom is verluchten heel belangrijk. Zo voorkom je bijvoorbeeld schimmels in de woning. De raam- en deursystemen van Trocal zijn prima te combineren met de verluchtingssystemen op de markt.

Vind laagste prijs voor kunststof kozijnen

Via Kozijnenramen.nl vind je kunststof kozijnen van Trocal. Maar we raden je aan om verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Je bepaalt zelf met welke specialist je in zee gaat en welke kozijnen je gaat plaatsen. Vraag direct gratis offertes aan en bespaar tot wel 45%.