• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kunststof ramen plaatsen

Wil je nieuwe raamkozijnen in jouw woning en gaat je voorkeur uit naar kunststof? Kunststof ramen en kozijnen hebben weinig onderhoud en gaan lang mee. Maar welke mogelijkheden heb je qua ramen ín je kozijnen?

Kozijn, raam en glas

Kozijnen, ramen en glas: drie termen die vaak door elkaar worden gebruikt:

  • Kozijn: het frame waarin een raam is geplaatst.
  • Raam: het bewegende deel in het kozijn.
  • Glas: ook wel de ruit genoemd. De beglazing in het raam.
Kunststof ramen en kozijnen prijzen

Kunststof ramen prijzen

De kosten van kunststof kozijnen en ramen zijn lastig vast te stellen. De prijs verschilt per soort raam en per type beglazing. Ook spelen de maten en de extra opties een rol. Voor prijzen van een kunststof raam raden we je aan om gratis offertes aan te vragen. Zo vergelijk je direct eenvoudig verschillende regionale specialisten met elkaar.

Raam vervangen in kunststof kozijn?

Wil je vooral nieuwe ramen in jouw woning en zijn de kozijnen niet per se aan vervanging toe? Bij kunststof kozijnen is het niet verstandig om ramen in bestaande kozijnen te monteren. Deze kozijnen kunnen namelijk niet meer worden aangepast aan het nieuwe raam. Ook bij kozijnen van andere materialen wordt er aangeraden om bij nieuwe ramen ook de kozijnen te vervangen.

Laagste prijs kunststof ramen

Direct gratis offertes vergelijken

Ben je op zoek naar een offerte voor ramen met kunststof kozijnen? Vraag dan direct gratis offertes aan via Kozijnenramen.nl. Zo kom je in contact met maximaal 5 regionale specialisten en vergelijk je eenvoudig verschillende offertes. Zo vind je snel de laagste prijs voor kunststof ramen en kozijnen.