• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof valramen

Valramen zijn kleine ramen, die naar binnen toe openen. Deze ramen bevinden zich meestal boven vaste ramen of uitzetramen. Kunststof is ideaal voor deze ramen, aangezien dit materiaal duurzaam en onderhoudsarm is. Valramen worden ook wel kiepramen genoemd.

Kenmerken kunststof valramen

  • Meestal kleine afmetingen
  • Altijd frisse lucht
  • Inbraakpreventief
  • Onderhoudsarm

Kunststof kozijn met kiepraam

Prijzen kunststof ramen

kunststof kozijnen prijzen

Voorbeelden kunststof ramen

voorbeelden kunststof ramen

Kunststof kozijn met kiepraam plaatsen

Een kiepraam is ideaal voor de raamkozijnen in de woonkamer. Maar ook in kleine ruimtes zorgen deze valramen voor frisse lucht. Denk hierbij aan de badkamer, het toilet, de keuken of de schuur. We raden je aan om kiepramen te laten plaatsen door specialisten. In veel gevallen moet namelijk ook het kozijn worden vervangen. Door de montage aan specialisten over te laten, weet je zeker dat het goed gebeurt.

Glas en isolatie

Naast het kiezen van de kozijnen en ramen, moet je ook beslissen welk glas je wilt. Kies voor HR++ of HR+++ glas wanneer je een uitstekende isolatie wilt. Vooral in combinatie met kunststof kiepramen bespaar je met dit glas op de energiekosten.

Vind snel de laagste prijs

Je vindt eenvoudig de beste deal voor nieuwe kunststof valramen inclusief montage. Vraag gratis offertes aan en vergelijk direct maximaal 5 regionale specialisten. Je beslist zelf welk bedrijf de beste deal heeft. Zo vind je altijd de laagste prijs en bespaar je tot wel 45%.