• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

5 tips voor goedkope kozijnen

Voor het vinden van goedkope kozijnen inclusief montage, helpen we je met 5 tips. Zo bespaar je eenvoudig en snel op de plaatsing van nieuwe kozijnen. Lees hieronder snel de vijf tips voor het vinden van goedkope, maar kwalitatief goede kozijnen.

Goedkope kozijnen vergelijken

1. Repareren of vervangen?

Controleer eerst of het nodig is om de kozijnen te vervangen, of dat het ook genoeg is om ze te laten repareren? Lees hier meer over de voor- en nadelen van het repareren, renoveren en vervangen van kozijnen.

2. Kies het voordeligste materiaal

Zoek alvast informatie over de verschillende materialen. Aluminium en staal zijn duurdere materialen, maar hebben ook veel voordelen. Hout heeft een goedkope aanschafprijs, maar er is veel onderhoud voor vereist. Kunststof is relatief goedkoop en vergt weinig onderhoud.

3. Laat meerdere kozijnen tegelijk plaatsen

Eén kozijn laten plaatsen, is een relatief dure aangelegenheid. Het is in verhouding veel voordeliger om meerdere kozijnen tegelijkertijd te laten plaatsen. Op deze manier rekent de specialist slechts eenmaal de voorrijkosten en daarnaast scheelt het in de montagetijd.

4. Werk samen met de buren

Je krijgt nog meer voordeel op de prijs wanneer je tegelijkertijd met de buren kozijnen laat vervangen. Ook dan bespaar je op de voorrijkosten. Daarnaast krijg je bij een grote klus veel meer korting dan bij meerdere kleine opdrachten. Zo bespaar je veel tijd en kun je goedkoop kozijnen laten plaatsen.

5. Vergelijk regionale vakmannen

Vraag gratis offertes aan via Kozijnenramen.nl en vergelijk regionale specialisten. Je legt de prijsoffertes van de bedrijven naast elkaar en kiest voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo vind je de beste deal voor goedkope kozijnen.

Goedkope kozijnen plaatsen?