• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Waarom moet ik mijn kozijnen renoveren?

Zijn jouw kozijnen zodanig beschadigd, dat ze (deels) vervangen moeten worden? Als het niet nodig is om het gehele kozijn te vervangen, kan een renovatie van het kozijn de oplossing zijn. Maar waarom is het slecht als je kozijnen beschadigd zijn?

We kunnen drie redenen geven om je kozijnen sterk en mooi te houden: de inbraakwerendheid, de isolatie en de uitstraling van de kozijnen.

Inbraakwerendheid

Het renoveren van kozijnen zorgt ervoor dat je het inbrekers niet te makkelijk maakt. Beschadigde kozijnen zijn veel minder sterk en dus eenvoudiger te forceren.

Isolatie

Barsten en andere beschadigingen kunnen ertoe leiden dat er warmte uit je woning ontsnapt. Dit warmteverlies kan je enkele tientallen euro’s meer kosten op je energierekening.

Uitstraling

Als laatste punt is de uitstraling ook een reden om je kozijnen te herstellen. Een woning ziet er namelijk veel beter en mooier uit wanneer de kozijnen netjes zijn afgewerkt.

Maak je woning weer mooi én veilig

Kozijnen vervangen

Is het niet voldoende om een deel van de kozijnen te vervangen? Vraag dan gratis offertes aan en kom in contact met betrouwbare bedrijven. Zij zorgen ervoor dat je weer eenvoudig en snel kunt genieten van nieuwe kozijnen.

Klantenbeoordelingen