• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Worden mijn kozijnen afgewerkt opgeleverd?

Hoe de afwerking van de kozijnen eruit ziet, spreek je af met de specialist. Je hebt een afwerking aan de buitenkant van de kozijnen, maar ook de binnenkant moet netjes worden afgewerkt.

Buitenafwerking kozijnen

De buitenkant van kozijnen moet, ongeacht het materiaal, waterdicht worden afgewerkt. Zo gebruikt de specialist bijvoorbeeld uitzendband, wat zorgt voor een goede aansluiting tussen het kozijn en de muur.

Binnenafwerking kozijnen

Qua afwerking heb je aan de binnenkant van de kozijnen de keuze uit de montage van een vensterbank of een dagkantafwerking. Het kan nodig zijn om stucwerk uit te voeren wanneer oude kozijnen eerst verwijderd moesten worden.

Houten kozijnen afwerken

Bij houten kozijnen kan je ervoor kiezen om de specialist het schilderwerk te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om zelf de kozijnen van de gewenste kleur te voorzien.

Wat doet de specialist?

De specialist plaatst de kozijnen en werkt ze netjes af. Je kan er natuurlijk voor kiezen om zelf kozijnen te plaatsen, maar onthoud dat je dan geen garantie hebt. Het is daarom verstandig om de montage en afwerking te laten uitvoeren door een kozijnspecialist. Zo voorkom je fouten tijdens het monteren en geniet je lang van mooie, nieuwe kozijnen!

Voorkom fouten en laat je kozijnen plaatsen

Klantenbeoordelingen